Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Haruľa s bryndzou


Prísady

1 kg olúpaných zemiakov,
80 g hladkej múky,
200 g bryndze,
olej na pečenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.22/5

Hodnotenie: 2.2/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umyté, olúpané zemiaky najemno nastrúhame a rozmiešame s múkou a soľou. Vymastíme plech, na ktorý potom kladieme lyžicou kôpky cesta, ktoré rozotrieme do rovnomernej vrstvy. Vrch posypeme rozmrvenou bryndzou a v horúcej rúre do červena upečieme. Podávame s čajom alebo acidofilným mliekom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!