Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Peštianske rezne


Prísady

600 g bravčového mäsa,
150 g čerstvých húb 2 PL lahôdkovej smotany,
cibuľu,
40 g masti,
mäsový vývar,
mletú rascu,
nasekanú petržlenovú vňať,
mleté čierne korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.60/5

Hodnotenie: 2.6/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opečieme v rozpálenej masti z obidvoch strán. Pridáme cibuľu nakrájanú nadrobno, huby nakrájané na plátky a mletú rascu, podlejeme trochou vývaru, dusíme. Mäkké mäso pokvapkáme smotanou a posypeme petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!