Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Lepenica trocha inak


Prísady

1 kg zemiakov,
pol kg kyslej kapusty,
2 paradajky,
1 väčšia cibuľa,
olej,
soľ,
mleté čierne korenie,
prípadne majoránka a podľa chuti cesnak


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.0/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky nastrúhame, osolíme, okoreníme, eventuálne pridáme majoránku, dobre premiešame s kyslou kapustou nakrájanou na drobno, pridáme nakrájanú cibuľu, paradajky, prelisovaný cesnak a zmes navrstvíme do vymastenej zapekacej nádoby. Polejeme olejom, hlavne po stranách, aby sa jedlo nepripálilo a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme, kým sa na povrchu nevytvorí hnedá kôrka. Toto staré juhočeské jedlo je v tomto prípade ozvláštnené paradajkami a spôsobom prípravy ( nedusíme ho, ale pečieme v rúre ). Paradajky môžete tiež vynechať.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!