Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Pečení čerti


Prísady

Zemiaky,
masť,
cesnak,
soľ,
korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.50/5

Hodnotenie: 2.5/5 (10)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky uvarené v šupke a vychladnuté z jednej strany zrežeme a konček použijeme ako vrchnák. Vnútro zemiaku vydlabeme vidličkou, osolíme, okoreníme a zmiešame s masťou a prelisovaným cesnakom. Podľa chuti osolíme. Zmesou naplníme vydlabané zemiaky a prikryjeme vrchnákom. K zemiaku ho pripichneme špáradlom a zemiaky v suchom pekáči prudko zapečieme. Upečených čertov ozdobíme kolieskami cibule alebo papriky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!