Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Oškvarkové slimáky


Prísady

1 kg hladkej múky,
1 dcl oleja,
2 KL soli,
0‚5 l mlieka,
kvások,
plnka
Kvások: 2 dcl mlieka
,
1 PL cukru,
kocka kvasníc
Plnka: 250 g oškvarkov
,
200 g pokrmového tuku,
soľ,
korenie,
vajce na potretie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.85/5

Hodnotenie: 2.8/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z múky, oleja, mlieka, soli a kvásku urobíme cesto, ktoré necháme vykysnúť. Oškvarky s tukom pomelieme a urobíme plnku. Cesto rozvaľkáme na obdĺžnik a rozrežeme na 6 cm široké pásy. Každý pás natrieme plnkou, zrolujeme a zatočíme do slimáka. Potrieme vajcom a dáme do rúry pri teplote 200C na 20 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!