Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Staročeské pečené koleno


Prísady

lyžičku rasce,
2 kg bravčového kolena (2 kusy),
2 lyžice masti,
soľ
Na marinádu: čierne korenie
,
cibuľu,
cesnak,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.58/5

Hodnotenie: 1.6/5 (12)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené koleno naložíme do cesnakovej marinády minimálne na 24 hodín. Musí byť ponorené a zaťažené. Po 24 hodinách ho vyberieme, umyjeme a mierne posolíme. Na koži nakrájame mriežky a koleno dáme piecť na 2,5 hodiny. Počas pečenia stále podlievame bravčovým vývarom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!