Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Oravská kapustnica


Prísady

1 liter kapustnice /vody z kyslej kapusty/,
1 a 1/2 litra vody,
100 g koreňovej zeleniny,
350 g kyslej kapusty,
400 g údenej klobásy,
4 kusy bravčových kotliet,
10 g sušených hríbov /hríbov môže byť aj viac/,
soľ,
čierne mleté korenie,
majoránka,
2 strúčky cesnaku,
40 g masti,
30 g hladkej múky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 3.00/5

Hodnotenie: 3.0/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do studenej vody dáme variť bravčové kotlety, klobásu a sušené hríby. Po pol hodine varenia pridáme pokrájanú kyslú kapustu a postrúhanú zeleninu. Keď je všetko mäkké, pridáme precedenú cesnakovú zápražku, kapustnicu a chvíľu ešte povaríme. Kotlety a klobásu vyberieme, kapustnicu dochutíme majoránom, mletým čiernym korením a soľou. Klobásu pokrájame a vložíme späť do polievky. Kotlety dáme po polovičke do tanierov.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!