Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Veľkonočná plnka II


Prísady

400g vareného údeného mäsa,
pol sendviča,
mlieko,
7 vajec,
3 strúčiky cesnaku,
po troške mletého čierneho a nového korenia,
majorán,
muškátový oriešok,
200g krupice,
pol kocky droždia,
soľ,
čerstvé vňate;


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.95/5

Hodnotenie: 3.0/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Uvarené údené mäso pokrájame na kocky, pridáme pokrájaný sendvič namočený do mlieka a vyžmýkaný, rozšľahané vajcia, koreniny, soľ, cesnak, krupicu namočenú v mlieku a kvások z droždia, trochy mlieka a trochy cukru. Dobre premiešame, nakoniec vmiešame posekané bylinky. Naplníme do dobre vymastenej a strúhankou vysypanej formy a necháme 30 minút kysnúť. Potom pomaly upečieme (asi 40 minút) dozlatista. Po vychladnutí vyklopíme z formy a ozdobíme bylinkami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!