Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Opité bravčové


Prísady

1 kg bravčové plecko,
mleté korenie,
2 strúčiky cesnaku,
1 lyžica zelená petržlenová vňať nasekaná,
2 lyžice olivový olej,
1/2 l víno Chianti (červené),
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.33/5

Hodnotenie: 2.3/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso posolíme, okoreníme a môžeme ho trochu pomúčiť (aby nám neutiekla šťava). Sprudka ho zo všetkých strán opečieme na rozpálenom oleji. Pridáme k nemu na plátky nákrajaný cesnak. Až tento dostane farbu, pridáme petržlenovú vňať a zalejeme ho červeným vínom. Chvíľu necháme podusiť. Mäso potom vyberieme napekáč, zalejeme touto šťavou, v ktorej sme ho dusili. Dáme ho do rúry a upečieme do mäkka. Občas ho obraciame a podlievame šťavou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!