Prísady
500 g hladkej múky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Do preosiatej hladkej múky pridáme postrúhanú Heru, práškový cukor, vajce, kakao, prášok do pečiva, mlieko a rukou vymiesime hladké cesto. Rozdelíme na dve časti. Jednu polovicu cesta rozvaľkáme na pomúčenej doske a pomocou valčeka prenesieme na vymastený plech. Na cesto natrieme plnku, prikryjeme druhou polovicou rozvaľkaného cesta, popicháme vidličkou a upečieme. Na vychladnutý krémeš natrieme krém a posypeme postrúhanou čokoládou. Plnka: Bielka s cukrom vyšľaháme nad parou, pridáme kokos a premiešame. Krém: V mlieku rozmiešame múku, žĺtky a za stáleho miešania uvaríme hustú kašu. Do vychladnutej kaše vmiešame zmäknuté maslo, práškový a vanilínový cukor.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!