Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Moravský vrabec


Prísady

600 g bravčového pliecka (krkovičky alebo chudšieho bôčiku),
4 strúčiky cesnaku,
veľkú cibuľu,
lyžičku drvenej rasce,
soľ,
vodu na podlievanie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.67/5

Hodnotenie: 2.7/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájané na väčšie kúsky vložíme do misy, osolíme, posypeme rascou a tenkými plátkami cesnaku. Premiešané mäso necháme 4 - 5 hodín odležať. Potom ho preložíme do pekáča a prudko upečieme vo vopred zohriatej rúre pri 200 °C (10 - 15 minút).
Potom pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu a podlejeme trochou vody. Ïalej pomaly pečieme pri teplote 170 ° C asi hodinu, pričom mäso občas prelievame šťavou a podľa potreby podlievame vodou. Mäkké mäso podávame so zemiakovými alebo chlpatými knedľami a dusenou sladkokyslou kapustou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!