Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kapor na východný spôsob


Prísady

500 g kapra,
3 veľké cibule,
50 g zeleru,
50 g feferónok,
7‚5 dl svetlého piva,
kúsok masla,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.53/5

Hodnotenie: 2.5/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Cibuľu pokrájame na kolieska, zeler na kocky a feferónky rozdrvíme. Rozložíme ich na vymastený plech, posolíme a zalejeme pivom. Navrch položíme očisteného a osoleného kapra, prikryjeme a v rúre za občasného polievania šťavou dusíme cca 35 minút. Hotovú rybu vyberieme, šťavu so zeleninou varíme, kým sa neodparí na polovicu, potom ju prepasírujeme a omáčku dochutíme maslom a soľou. Vylejeme na naservírovaného kapra. Podávame s ryžou alebo so zemiakovým pyré.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!