Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Nátierka z pečeného cesnaku


Prísady

2 hlavičky cesnaku,
1 vajce,
1 lyžica majonézy,
20 g jarnej cibuľky,
1 lyžica olivového oleja,
soľ,
rastlinné maslo


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.94/5

Hodnotenie: 2.9/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Cesnak rozkrojíme na polovicu, pokvapkáme olejom a upečieme v trúbe. Keď je mäkký, zbavíme ho šupiek a pretlačíme. Vajce uvaríme na tvrdo, potom ho nastrúhame, cibuľku nakrájame na drobno a zmiešame s ostatnými prísadami. Nakoniec pridáme cesnak














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!