Prísady
Cesto:
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Cesto: Do múky prilejte olivový olej, pridajte štipku soli, podľa vlastnej chuti biele víno a vypracujte tuhé cesto. Z cesta odoberte malé množstvo a odložte ho bokom. Zvyšok cesta vyvaľkajte a vložte do olejem vymazanej tortovej formy.
Plnka: Dôkladne spracujte tvaroh, mäkký syr, na kocky nakrájanú údenú šunku a rovnako nakrájaný camembert, jedno celé vajce a jeden vaječný žĺtok, podľa vlastnej chuti ochuťte soľou a mletým čiernym korením. Zmes nalejte na cesto v tortovej forme. Odložený kúsok cesta vyvaľkajte, nakrájajte na prúžky a na povrchu koláče vypracujte mriežku. Povrch cesta potrite zvyšným vaječným bielkom. Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200 C 50-60 min. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!