Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Liptovské droby


Prísady

1000 g zemiakov,
1 vajce,
2 menšie cibule,
4 strúčiky cesnaku,
2 lyžice hladkej a 2 lyžice hrubej múky,
bravčové črevá,
tuk na vyprážanie,
1 lyžica strúhanky,
majorán,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.31/5

Hodnotenie: 2.3/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené zemiaky nastrúhame s očistenou cibuľou. Pridáme rozotretý cesnak, hladkú a hrubú múku, vajce, strúhanku a korenie. Ochutíme majoránom a podľa chuti osolíme. Všetko dobre premiešame, zmes natlačíme do dobre umytých čriev a uzavrieme drievkom. Popicháme ihlicou a upečieme vo väčšom množstve tuku vo vyhriatej rúre. Počas pečenia obraciame. Podávame horúce s horčicou a s chlebom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!