Prísady
200 g vaječných cestovín farfalle (mašličky),
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
a) Cestoviny dáme variť do osolenej vriacej vody na 8 minút. Lososa s pretlačeným cesnakom podusíme na oleji, okoreníme, pridáme koňak a na koniec sladkú smotanu. Omáčku vlejeme do precedených cestovín, premiešame a ešte krátko prehrejeme na miernom ohni.
b) Cestoviny dáme variť do osolenej vriacej vody na 8 minút.Do horúceho oleja dáme lososa, pridáme pretlačený cesnak, premiešame pridáme koňak a necháme chvíľu podusiť. Potom pridáme smotanu a počkáme až zovrie. Pridáme 2 plátky pomaranča, trochu pomarančovej šťavy, petržlenovú vňať a mleté čierne korenie. Pridáme cestoviny a všetko dobre prehrejeme. Pri podavaní ozdobíme plátkom pomaranča a zelenou petržlenovou vňaťou. Zapíjame bielym vínom |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!