Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kuracie prsia s višňovou omáčkou


Prísady

300 g kuracích pàs (4),
1 fľaša višňového kompótu,
kryštálový cukor,
solamyl,
višňový likér (griotka,
cherry,
koňak),
olej,
škorica,
koreniaca zmes na mäso


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.83/5

Hodnotenie: 2.8/5 (12)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kuracie prsia okoreníme, osolíme a opražíme z oboch strán na oleji. Omáčka: Šťavu z višňového kompótu necháme zovrieť, pridáme cukor, premiešame, dochutíme škoricou a zahustíme solamylom rozriedeným vo vode. Keď zmes zhustne, vsypeme do nej odkôstkované višne, prehrejeme a prilejeme sherry. Podávame so zemiakovými kroketkami: zemiaky uvarené v šupke pretlačíme, pridáme vajíčko, soľ a hrubú múku a z tohto cesta potom robíme krokety, ktoré opečieme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!