Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kysnutý koláč z bryndze


Prísady

polohrubá múka 300g,
droždie 10g,
tuk 50g,
vaječný žĺtok 1ks,
mlieko 2dl,
maslo 30g,
cukor,
soľ\.
Naplň: bryndza 200g
,
varené zemiaky 120g,
vajce 1ks,
kyslá smotana 3-5 PL,
pažítka,
krupica 1 PL,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.35/5

Hodnotenie: 2.4/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do teplej múky pridáme soľ, vykysnutý kvások, žĺtok a teplé mlieko. Cesto dobre vypracujeme a necháme na teplom mieste vykysntúť. Potom cesto rozdelíme na polovičky, vytvoríme gule, ktoré rozvaľkáme na tenko a dáme na dobre vymastený plech. Na cesto rozotrieme náplň, kraje potrieme rozpusteným maslom a nakysnuté koláče do ružova upečieme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!