Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pstruh na masle


Prísady

80 dkg pstruhov,
soľ,
6 dkg hladkej múky,
4 dkg hladkej múky,
4 dkg masla,
tuk,
citrónová šťava,
petržlenová vňať


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.21/5

Hodnotenie: 2.2/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené, vypitvané a umyté pstruhy osolíme, brušnú dutinu pokvapkáme citrónom, dáme do nej vňate, celé pstruhy obalíme v múke a dáme na horúci tuk. Asi po 5 minútach lopatkou obrátime a pražíme na druhej strane tiež 5 min. Hotové potrime horúcim maslom. Podávame so zemiakmi alebo chlebom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!