Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hubové ragú s horčicovou omáčkou


Prísady

500 g čerstvých húb,
200 g cibule,
200 g paradajok,
2 lyžice masla,
250 ml smotany na šľahanie,
2 lyžičky plnotučnej horčice,
mleté čierne korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.29/5

Hodnotenie: 2.3/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Huby očistíme, a ak treba, pokrájame. V hrnci na masle opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme huby a dusíme asi 5 minút. Potom pridáme na malé kocky pokrájané olúpané paradajky a ešte podusíme. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Výpek zlejeme a vmiešame doň smotanu s horčicou. Za stáleho miešania omáčku prevaríme a nakoniec do nej pridáme podusené huby.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!