Prísady
6 bielkov,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Do porcelánovej misy dáme bielka, pridáme kryštálový cukor a šľaháme 10 minút, kým sneh je celkom tuhý. Pridáme rozpustené vlažné maslo a dobre zamiešame. Ïalej pridáme múku, kokosovú múčku, postrúhanú citrónovú kôru a spolu premiešame. Naostatok primiešame čokoládu pokrájanú na malé kúsky, pokrájané mandle a odkôstkované a pokrájané datle. Všetko spolu dobre zamiešame. Chlebíčkovú formu vymastíme, vysypeme múkou, nalejeme do nej cesto a rovnomerne rozotrieme. Vložíme do vyhriatej rúry a upečieme pri miernom ohni. Upečený a vychladnutý chlebíček vyberieme z formy a posypeme práškovým cukrom.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!