Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Plnené placky


Prísady

300 g zadného hovädzieho mäsa,
300 g bravčového bôčika,
1 dl vody,
soľ,
korenie,
75 g cibule,
120 g strúhanky,
30 g hladkej múky na dosku,
60 g rastlinného tuku na pečenie,
1 dl vody\.

Náplň:
30 g rastlinného tuku
,
75 g mäkkej salámy,
75 g kápie,
2 vajcia\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.54/5

Hodnotenie: 1.5/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zomleté mäsá vyšľaháme s vodou, korením a soľou, pridáme strúhanú cibuľu, strúhanku a všetko ešte premiešame. Z hmoty tvoríme na pomúčenej doske tenké a široké placky, na ktoré do stredu kladieme kôpku miešaných vajíčok, nakrájanú salámu a kápiu. Plátky prehneme, okraje stlačíme a dáme do masťou vymazaného pekáčiku. Pečieme v rúre a v priebehu pečenia podlievame vodou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!