Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Klasický český bramborák, t.j. zemiakové placky


Prísady

1 kg zemiakov,
100 g hrubej múky,
mlieko,
cesnak,
čierne mleté korenie,
podľa chuti soľ,
150 g oleja na vyprážanie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.21/5

Hodnotenie: 2.2/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Surové zemiaky postrúhame a necháme ich postáť. Šťavu, ktorá sa takto uvoľní, zlejeme a nahradíme ju adekvátnym množstvom mlieka ( môžeme pridať aj lahôdkovú kyslú smotanu, placky sú mňam, ale opatrnejšie ich treba obracať). Potom pridáme múku, soľ, koreniny a vyprážame placky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!