Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kapor v pikantnej úprave


Prísady

4 porcie kapra,
soľ,
cesnak,
polohrubá múka,
mletá sladká paprika,
mletá paliva paprika,
olej,
60 g masla,
petržlenová vňať


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.67/5

Hodnotenie: 1.7/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Porcie kapra potrieme po oboch stranách prelisovaným cesnakom so soľou, obalíme v múke ochutenej paprikou a opečieme po oboch stranách na rozpálenom oleji. Opečenú rybu rozdelíme na nahriate taniere. Z panvice zlejeme časť oleja, pridáme maslo a podľa chuti osolíme. Touto zmesou zalejeme rybu, ozdobíme petržlenom a podávame s chlebom alebo zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!