Prísady
300 g králičieho chrbta bez kostí,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Odrezky mäsa pokrájame na rezance, rozmixujeme s vajíčkom, šľahačkou a pridáme soľ a korenie. Zmes rozotrieme v tenkej vrstve na alobal približne vo veľkosti vykosteného králičieho chrbta. Na ňu navrstvíme špenátové listy, plátky šunky, osolený králičí chrbát a zavinieme do alobalu. Dáme na plech a necháme piecť. Servírujeme so zeleninou udusenou na masle a zahustenou solamylom, ktorý sme rozpustili v malom množstve vody. Podávame aj so zemiakovými tortičkami: Do zemiakového cesta pridáme vajíčko, osolíme, pridáme šampiňóny. Zmes vložíme do vymastených, strúhankou posypaných formičiek a dáme zapiecť na 10 minút (cca 200 stupňov). Zapíjame červeným vínom.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!