Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Pečený kraličí chrbát


Prísady

300 g králičieho chrbta bez kostí,
100 g listového špenátu,
50 g šampiňónov,
80 g sušenej zemiakovej kaše,
80 g šunky,
200 g zeleniny (karotka,
brokolica,
mrkva,
ružičkový kel),
0‚5 dl šľahačky,
20 g masla,
50 g strúhanky,
10 g škrobovej múčky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.33/5

Hodnotenie: 1.3/5 (9)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Odrezky mäsa pokrájame na rezance, rozmixujeme s vajíčkom, šľahačkou a pridáme soľ a korenie. Zmes rozotrieme v tenkej vrstve na alobal približne vo veľkosti vykosteného králičieho chrbta. Na ňu navrstvíme špenátové listy, plátky šunky, osolený králičí chrbát a zavinieme do alobalu. Dáme na plech a necháme piecť. Servírujeme so zeleninou udusenou na masle a zahustenou solamylom, ktorý sme rozpustili v malom množstve vody. Podávame aj so zemiakovými tortičkami: Do zemiakového cesta pridáme vajíčko, osolíme, pridáme šampiňóny. Zmes vložíme do vymastených, strúhankou posypaných formičiek a dáme zapiecť na 10 minút (cca 200 stupňov). Zapíjame červeným vínom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!