Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Ostré kuracie tortilly


Prísady

Suroviny pre 4 porcie:
8 pšeničných tortíll
,
200 g kuracieho mäsa,
400 g konzervovanej červenej fazule,
1 červená paprika,

1 žltá paprika
,
3 strúčiky cesnaku,
1 lyžica Rama Culinesse,
2 posekané chilli papričky,
200 g strúhaného čedaru,
0‚3 l Rama Cremefine zakysaný krém,
4 paradajky,
štipku soli,
korenia


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.50/5

Hodnotenie: 2.5/5 (12)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na tuku „Rama Culinesse“ osmahneme kuracie mäso nakrájané na drobné kúsky. Pridáme hrubo posekané papriky, cesnak a podusíme. Po chvíli vložíme fazuľu a krátko prehrejeme. Dochutíme chilli papričkami, osolíme a okoreníme. Zmesou naplníme tortilly. Posypeme strúhaným čedarom, vložíme do pekáča a prehrejeme. Podávame s „Rama Cremefine zakysaným krémom“ a paradajkami. Zmesou môžeme natierať i palacinky alebo zemiakové placky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!