Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Chlpaté knedle


Prísady

600 g surových zemiakov,
100 g zemiakov uvarených v šupke,
1 vajce,
1 cibuľa,
50 g masti,
150 g hrubej múky,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.48/5

Hodnotenie: 2.5/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené zemiaky umyjeme a nastrúhame na jemnom strúhadle. V šupke uvarené zemiaky olúpeme a nastrúhame. Potom nastrúhané surové a uvarené zemiaky zmiešame, pridáme múku, vajce, soľ a znova premiešame. Z pripravenej zmesi povykrajujeme menšie knedle, ktoré zavaríme do vriacej osolenej vody a na miernom plameni varíme 10 až 12 minút. Uvarené knedle precedíme a polejeme masťou, v ktorej sme opražili nadrobno nasekanú cibuľu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!