Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kapor na sardeli so šampiňónmi


Prísady

800 g kapra,
soľ,
mleté čierne korenie,
hladká múka,
4 lyžice oleja,
2 dl červeného vína,
100 g sterilizovaných šampiňónov,
50 g sardelového masla,
1 cibuľa,
2 strúčiky cesnaku,
citrónová šťava,
1 lyžica zelenej petržlenovej vňate posekanej nadrobno\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.46/5

Hodnotenie: 1.5/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umyté a očisteného kapra rozporciujeme, osušíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, poprášime múkou a opražíme v rozohriato oleji. Potom zalejeme polovicou vína, pridáme šampiňóny pokrájané na plátky, sardelové maslo, cibuľu posekanú nadrobno a roztretý cesnak, okoreníme mletým čiernym korením a dusíme. Keď je kapor takmer mäkký, polejeme ho zvyškom vína, pokvapkáme citrónovou šťavou a dodusíme. Podávame posypaného zelenou petržlenovú vňaťou posekanou nadrobno.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!