Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hubový paprikáš


Prísady

500 g čerstvých húb,
40 g oleja,
40 g cibule,
lyžička mletej papriky,
sol; téglik kyslej smotany,
30 g hladkej múky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.90/5

Hodnotenie: 1.9/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Huby pokrájame na plátky. Na oleji speníme nadrobno posekanú cíbul'u, pridáme papriku, huby, osolíme, podiejeme 1,5 dl vriacej vody a podusíme. Smotanu rozhabarkujeme s múkou, vlejeme na huby, premiešame a krátko povaríme. Podávame s haluškami alebo cestovinou .














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!