Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hríbikové rizoto


Prísady

400 g bielej dusenej ryže,
60 g čerstvých šampiňónov,
10 g čiernych sušených čínskych húb,
30 ml brandy,
50 ml bieleho vína,
30 ml sladkej smotany,
30 g vlašských orechov,
60 g hrášku,
20 ml olivového oleja,
soľ,
biele mleté korenie,
bazalka,
mandľové lupienky alebo sezam


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.0/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na masle orestujeme šampiňóny, namočené a predvarené čierne huby a vlašské orechy, pridáme brandy, biele víno a mierne podusíme. Pridáme smotanu, hrášok, soľ, biele korenie, dusenú ryžu a prehrejeme. Servírujeme posypané sezamom alebo mandľovými lupienkami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!