Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Morčacie rezne s broskyňovým karamelom


Prísady

morčacie mäso,
broskyne z kompotu,
kryštálový cukor,
šľahačková smotana,
mandle,
mletá paprika,
mleté čierne korenie,
soľ,
olej,
biele víno


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.46/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.5/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Morčacie rezne zľahka rozklepeme cez fóliu. Posolíme, opaprikujeme a okoreníme. Necháme 1 až 2 hodiny odležať. Urobíme si karamel = cukor zohrievame na panvici až zhnedne. Zalejeme ho vínom. V odstavenom vínovom karamele ohrejeme broskyne. Morčacie rezne vyprážime na oleji. Podáveme ich tak, že ich zalejem broskyňami v karameli a nasekáme na ne mandle. Do karamelu s broskyňami môžeme ešte dať trochu smotany.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!