Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hrianka k pivu


Prísady

2 lyžice masti,
cesnak,
200 g mäkkej salámy,
2 lyžice pokrájaných sterilizovaných šampiňónov,
2 lyžice na jemno pokrájaného póru,
korenie čili,
lyžicu kečupu,
4 plátky tvrdého syra,
4 žĺtky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.18/5

Hodnotenie: 2.2/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na horúcej masti opražíme krajce chleba. Potrieme ich cesnakom, nakopíme na ne zmes, ozdobíme plátkom syra, do stredu hrianky (do prstom vytvorenej jamky) dáme surový žĺtok a krátko zapečieme v rúre. Zmes: salámu nakrájame na rezance, osmažíme na tuku, pridáme pokrájané šampiňóny, pór, čili, spojíme kečupom a krátko prehrejeme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!