Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kurča s arašidami a čili


Prísady

400 g kuracích pàs,
1 lyžička jemne strúhaného ďumbiera,
1/2 hrnčeka surových arašidov bez šupky,
1 hrnček bambusových výhonkov (rezy),
1 cibuľa,
1 červená paprika,
1 zelená paprika,
1 lyžica suchého sherry,
1 lyžica sójovej omáčky,
1/2 hrnčeka slepačieho vývaru = 1/2 kocky masoxu,
rastlinný olej,
1 čerstvá alebo sušená čili paprička,
1 lyžička čili omáčky,
2 lyžičky maizeny


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.53/5

Hodnotenie: 2.5/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso pokrájame na malé kocky. Marinujeme najmenej 30 minút v zmesi ďumbiera, sherry, sójovej omáčky. Èili s arašidami opražíme na oleji a vyberieme. V tom istom oleji pražíme približne 1 a 1/2 minúty cibuľu, papriku a bambusové výhonky. Zmes vyberieme, alebo ak máme dostatočne veľký wok, zhrnieme nabok a pridáme mäso. Pražíme ho 2 až 3 minútky v rozohriatom oleji. Pridáme vývar, sójovú omáčku a maizenu. Miešame, kým šťava nezhustne. Primiešame paprikovú zmes, čili a arašidy a krátko prehrejeme. Podávame s ryžou. Pijeme jazmínový čaj..














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!