Prísady
400 g kuracích pàs,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Mäso pokrájame na malé kocky. Marinujeme najmenej 30 minút v zmesi ďumbiera, sherry, sójovej omáčky. Èili s arašidami opražíme na oleji a vyberieme. V tom istom oleji pražíme približne 1 a 1/2 minúty cibuľu, papriku a bambusové výhonky. Zmes vyberieme, alebo ak máme dostatočne veľký wok, zhrnieme nabok a pridáme mäso. Pražíme ho 2 až 3 minútky v rozohriatom oleji. Pridáme vývar, sójovú omáčku a maizenu. Miešame, kým šťava nezhustne. Primiešame paprikovú zmes, čili a arašidy a krátko prehrejeme. Podávame s ryžou. Pijeme jazmínový čaj..
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!