Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Horniacke rezance s kyslou kapustou


Prísady

50 g údenej slaniny,
1 vajce,
80 g masti,
2 cibule,
400 g kyslej kapusty,
500 g hrubej múky,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.56/5

Hodnotenie: 1.6/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Múku spolu so soľou preosejeme, pridáme vajce a podľa potreby vodu. Vymiesime tuhé cesto, ktoré rozvaľkáme na pomúčenej doske, nakrájame na hrubšie rezance a uvaríme v osolenej vode. Uvarené rezance precedíme, pokvapkáme polovicou roztopenej masti a premiešame. Na zvyšku masti opražíme cibuľu nasekanú nadrobno, pridáme nakrájanú kyslú kapustu a udusíme domäkka. Podľa chuti môžeme trocha okoreniť mletým čiernym korením. Udusenú kapustu premiešame s rezancami a posypeme rozškvarenou údenou slaninou nakrájanou na malé kocky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!