Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hadžadža


Prísady

6 väčších zemiakov,
hrubá múka podľa potreby,
1 vajce,
soľ,
60 g masla a 1 a pol dl kyslej smotany


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 3.07/5

Hodnotenie: 3.1/5 (28)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky očistíme, olúpeme a polovicu postrúhame. K postrúhaným zemiakom pridáme toľko hrubej múky, vajce a soľ, aby vzniklo tuhé cesto. Vo vriacej osolenej vode z neho uvaríme halušky, ktoré do nej nasádžeme alebo pretlačíme cez cedidlo. Súčasne zvyšné zemiaky, pokrájané na kocky, uvaríme osobitne v osolenej vode. Nakoniec uvarené a precedené zemiaky a halušky zmiešame, polejeme roztopeným maslom a kyslou smotanou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!