Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Guláš


Prísady

500 g hovädzieho mäsa,
hovädzí vývar,
500 g zemiakov,
80 g cibule,
40 g masti,
hladkú múku,
pohár bieleho vína,
mletú papriku,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.13/5

Hodnotenie: 2.1/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Nadrobno nakrájanú cibuľu osmažíme na masti do žlta, vmiešame na kocky nakrájané mäso a osmažíme. Do takto pripraveného mäsa pridáme mletú papriku, zaprášime múkou, osmažíme, zriedime vínom či vývarom, osolíme a dusíme do mäkka. Ku koncu pridáme na štvrtiny nakrájané zemiaky a vývar. Dá sa pridať i na prúžky nakrájaná paprika.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!