Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pikantné hrudky


Prísady

0‚25 kg mletého vykosteného bôčika,
1 vajce,
2 lyžice hladkej múky,
4 strúčiky cesnaku,
mleté čierne korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.80/5

Hodnotenie: 1.8/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vykostený bôčik pomelieme, ochutíme cesnakom, rascou, okoreníme a osolíme. Pridáme hladkú múku a vajce, zmes dobre premiešame a vlhkou rukou formujeme hrudky. Dáme ich na plech a mierne podlejeme vodou. Pečieme dozlatista v predhriatej rúre a podávame so zeleninovou oblohou a chlebom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!