Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Grilované rybie filé


Prísady

4 kusy rybieho filé (hrubé asi 2 cm),
kolieska citróna na zdobenie\.
Na prípravu marinády: 70 ml rastlinného oleja
,
70 ml octu,
3 lyžice sójovej omáčky,
1 lyžica sezamového oleja,
1 veľký roztlačený strúčik cesnaku\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rezy filé opláchnite a osušte. Zmiešajte dokopy všetky zložky na prípravu marinády. Vo vhodnej nádobe v chladničke nechajte rybu marinovať 2-4 hodiny. Pritom ju občas obráťte. Rybu potom grilujte asi 6 minút po každej strane. Ak nemáte k dispozícii gril, môžete rybu upiecť na naolejovanom pekáči. Trvá to približne rovnaký čas ako grilovanie, pričom ryba musí byť upečená domäkka.
Rybu podávajte s kolieskami citróna.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!