Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Goralské moskole


Prísady

1 kg uvarených zemiakov v šupke,
pol kg hladkej múky,
1 l kyslého mlieka,
2 vajcia,
soľ,
trocha sódy bikarbóny,
500 g masla,
pažítka


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.65/5

Hodnotenie: 2.7/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zo všetkých surovín vypracujeme cesto, ktoré rozdelíme na kusy a každý vyvaľkáme na hrúbku cca 1 a pol cm. Potom ich trošku posypeme múkou, aby sa nelepili a na horúcej platni sporáka ich postupne upečieme po oboch stranách. Potom ich natrieme rozpusteným maslom a na záver posypeme nadrobno nakrájanou pažítkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!