Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zemiakový guľáš iii.


Prísady

4 -5 väčších zemiakov,
1 väčšia cibuľa,
20 g droždia,
1 kocka mäsového bujónu,
mletá červená paprika,
mleté čierne korenie,
4 strúčiky cesnaku,
rasca,
majorán,
soľ,
olej,
pažítka alebo petržlenová vňať


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.06/5

Hodnotenie: 2.1/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky olúpeme a nakrájame na tenké plátky alebo kocky. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme rozmrvené droždie, necháme speniť, poprášime mletou paprikou a zalejeme asi 300 ml vody. Keď zovrie, pridáme bujónovú kocku zemiaky a rascu. Varíme ešte približne 10 minút, kým zemiaky nezmäknú. Nakoniec guľáš osolíme, okoreníme a dochutíme roztlačeným cesnakom, majoránom a posekanou pažítkou alebo petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!