Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Gemerské knedlíky


Prísady

800 g zemiakov,
200 g údeného mäsa,
2 strúčiky cesnaku,
majoránka,
60 g hladkej múky,
3 cibule,
soľ,
mleté čierne korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky najemno postrúhame, prebytočnú kvapalinu zlejeme. Pridáme pomleté uvarené údené mäso, mleté čierne korenie, prelisovaný cesnak, podľa chuti majoránku, múku a soľ. Vypracujeme cesto, ktoré musí byť husté. Vyformujeme z neho guľky, ktoré obalíme v hladkej múke a uvaríme vo vriacej osolenej vode. Podávame ich poliate opraženou cibuľou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!