Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Miláčikove zemiaky


Prísady

Zemiaky podľa potreby,
asi 30 dkg mletého hydinového mäsa,
trocha hrášku ( sterilizovaného,
čerstvého alebo mrazeného ),
1 väčšia cibuľa,
podľa chuti cesnak,
1 kelímok šľahačkovej smotany,
štipka majoránky,
soľ,
štipka bieleho mletého korenia,
slnečnicový alebo olivový olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.55/5

Hodnotenie: 2.5/5 (11)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
V kuchte si uvaríme zemiaky v šupke. Medzitým speníme cibuľku, pridáme mäso a opekáme. Potom k nemu pridáme na kúsky nasekaný cesnak, hrášok, uvedené korenia a osolíme. Uverené zemiaky nakrájame na kúsky, vmiešame k mäsovej zmesi. Všetko navrstvíme do vymasteného pekáča a dáme do predhriatej rúry. Po 10 minútach zmes polejeme smotanou a necháme ešte 20 minút pri zníženej teplote dopekať.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!