Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Furmanské halušky


Prísady

50 dkg zemiakov,
5 lyžíc hrubej múky,
3 lyžice hl\.
múky
,
2 lyžice mlieka,
1 lyžička soli,
15 dkg bryndze,
menšia cibuľa,
kus domácej klobásy,
10 kg údenéhosyra,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.50/5

Hodnotenie: 2.5/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené zemiaky postrúhame, primiešame múku, osolíme a vypracujeme cesto. V osolenej vriacej vode vyvaríme halušky
(asi 2 minúty), scedíme ich a premiešame s bryndzou.
Na oleji upražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a tenké kolieska klobásy. Každú porciu halušiek posypeme postrúhaným syrom a klobáskou s cibuľou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!