Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

„Škubánkové placičky“ s údeným mäsom


Prísady

400 g ošúpaných zemiakov,
soľ,
150 g hrubej múky,
150 g vareného mäsa,
hrubá múka na tvarovanie,
olej na smažení\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.17/5

Hodnotenie: 2.2/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Ošúpané zemiaky zalejeme vriacou vodou, osolíme a uvaríme skoro do mäkka. Èasť vody zlejeme tak, aby zvyšok vody siahal do polovice výšky zemiakov, obrátenou vareškou urobíme do zemiakov niekoľko otvorov, zemiaky zasypeme preosiatou múkou a pod pokrievkou necháme na veľmi malom plamienku dovariť. Potom zemiaky roztlačíme tak, až je cesto hladké. Z vychladnutého cesta urobíme placičky, naplníme ich pokrájaným údeným mäsom, zabalíme ich do guličiek, roztlačíme na placičky a osmažíme po oboch stranách.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!