Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kapor pečený s jablkami a chrenom


Prísady

asi 1 kg kapra,
soľ,
100 g chrenu,
250 g jabĺk,
1 citrón,
60 g strúhanky,
olej na vyprážanie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.71/5

Hodnotenie: 1.7/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umyté a osolené porcie kapra vložíme do nádoby, navàšime na ne postrúhaný chren premiešaný s olúpanými jablkami pokrájanými na plátky, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme odležať v chladničke 5 hodín. Potom jednotlivé porcie kapra vyberieme, obalíme ich v strúhanke a pomaly pečieme na oleji z oboch strán. Nakoniec k porciám kapra pridáme chren s jablkami aj so šťavou a spoločne dopečieme. Pred podávaním na porcie kapra navàšime upečené jablká s chrenom. Podávame so zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!