Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Filé na dánsky spôsob


Prísady

800 g rybacieho filé,
1 citrón,
soľ,
125 šampiónov,
100 g masla,
40 g masti,
40 g múky,
1/2 l vody,
sardelová pasta,
mleté čierne korenie,
40 g masla,
80 g strúhaného syra


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.37/5

Hodnotenie: 2.4/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mrazené rybie filé pokvapkáme citrónom, osolíme a uvaríme. Potom ho rozdelíme na menšie kúsky. Očistené pokrájané šampiňóny udusíme na masle. Potom si pripravíme omáčku so zápražky zo 40 g masti a 40 g múky, ktorú zalejeme 1/2 l vody, v ktorej sme varili rybu. Omáčku prichutíme sardelovou pastou, soľou, korením a pridáme šampiňóny. Kúsky uvareného filé poukladáme do vymastenej ohňovzdornej misy, zalejeme hustou omáčkou, navrch poukladáme lístky masla a husto posypeme strúhaným syrom. Zapekáme v rúre 25-30 minút do ružova














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!