Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Husacie prsia na víne


Prísady

2 prsia z veľkej husi,
cibuľu,
2 PL husacej masti,
100 ml bieleho vína,
kúsok mrkvy,
kúsok zeleru,
kúsok petržlenu,
tymian,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.12/5

Hodnotenie: 2.1/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Osolené husacie prsia dáme kožou dolu na rozohriatu husaciu masť. Pridáme na plátky nakrájanú cibuľu a zeleninu, tymian, trochu vína a všetko podusíme.Pri dusení podlievame mäso vínom, vodou alebo vývarom. Keď je mäso mäkké, časť tuku zo šťavy odoberieme. Potom prsia vyberieme a podelíme na jednotlivé porcie. Výpek dochutíme soľou, tymianom, ešte chvíľu povaríme a potom ihneď podávame k prsiam.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!