Prísady
Suroviny pre 2 porcie:
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Nastrúhať zemiaky nahrubo, vložiť ich do utierky a vytlačiť čo najviac ich vody (používam "potato ricer", neviem však, ako sa to volá po slovensky). Vložiť zemiaky do misky a jemne primiešať tymián, cesnak, cibuľky, soľ a korenie. Rozohriať polovicu oleja s polovicou Ramy na panvici a pridať dve veľké lyžice zemiakov, oddelene od seba. Pevne ich pritlačiť dolu a smažiť ich 3 - 4 minúty na každej strane do zlatova. Osušiť placky na obrúsku a rovnakým spôsobom osmažiť ďalšie dva. Predhriať gril v rúre. Rozkrojiť každý syr na polovicu a položiť ho reznou stranou nahor na bramboráčky. Ugrilovať ich po 2 - 3 minúty do svetlozlatova. Podávať na mise so šalátom a všetko ozdobiť tymiánom alebo iné bylinky.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!