Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zemiaková haruľa


Prísady

40 dkg zemiakov,
15 dkg hrubej múky,
10 dkg cibule,
10 dkg slaniny,
2 - 4 strúčiky cesnaku,
6 dkg masti,
majoránka,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.28/5

Hodnotenie: 2.3/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Slaninu zabavte kože, rozkrájajte na kocky a rozpustite. Pridajte jemne nasekanú cibuľu a speňte. Olúpaný cesnak prelisujte, plech alebo pekáčik dobre vymažte masťou. Olúpané zemiaky postrúhajte, osoľte, pridajte múku, spenenú cibuľu so slaninou, prelisovaný cesnak, majoránku a zvyšnú masť. Dobre premiešajte a riedku zmes natenko rozotrite na vymazaný pekáčik alebo na plech. Vložte do predhriatej rúry a prudko opečte. Do zlatista upečenú haruľu rozkrájajte. Môžete podávať teplú aj studenú.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!