Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Dusené huby s paradajkami


Prísady

250 g čerstvých húb,
250 g paradajok,
200 ml kyslej smotany,
100 ml bieleho vína,
1 cibuľa,
1 lyžica oleja,
mäsový vývar,
1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.37/5

Hodnotenie: 2.4/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Èerstvé huby očistíme, nakrájame na hrubšie plátky a opražíme v rozpálenom oleji. Osolíme, okoreníme, pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, podlejeme vodou a udusíme do polomäkka. Napokon zalejeme vínom, primiešame smotanu a posypeme petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!